tudod ahogy vesszük
nagyon száraz itt a levegő
az a keretbe zárt fuldokló
csokor a vázában
talán írisz latinul nem tudom
a lényeg úgysem a szó
kicserepesedett ajkamon
valahol a repedésekben kókadok
talán írisz vízüres váza
páratartalom stabilan nulla