ÍRATLAN törvénytől VEZETve
- Amelyből JOTTÁNYIt sem enged -
Meghallgat minden PANASZt és
Tengert csitít, ha HÁBOROG
Hogy ruhád rangos, vagy KOPOTT
Mindegy neki
Mindegy, hiszen
Mind az övé: tér és idő
Neki zuhog a kék LAZÚR
Az íves üvegablakon
Míg kiárad hang és ütem
Fénylő ORGONAsípokon