Közjáték ’V.’
- Jól látja, kevés a hely, és szánalmas,
hogy boros üvegeken ülök, maga pedig
szorosan hozzám simul.
- Igen Uram, részeg vagyok,
és nem tudok uralkodni a mozdulataimon.
Tudja mi a legszebb az életben?
Ha egy nő annyira be van baszva, hogy
elmosódott az arca, kócos a haja,
és a mellette álló józan férfinak az
arcába hányja- Szeretlek, te köcsög –és az
az ember átöleli!
-…és ezzel elmondtam mindent amit akartam,
bár félek, maga is csak a szótárból ismeri
az elfogadást.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.