reláció a mûanyag pohár egy kabát és köztem
a kabát ujjamról akartam beszélni még
a kabátom jobb ujjáról csukló felé
a pohártartó kezemről van szó
amiben a poharat tartom
ami az ivást segíti nagyban elő
hogy tudjak meginni dolgokat
kávét teát bort
a kabát meg rá van húzva
a karomra amiben a pohár van
a pohárban meg az ital
a kabátban meg én vagyok
a kezemben italos pohár
és csinálok valamit
kabátban csinálom hogy megyek
kezemben meg a pohár
amiben az ital
esetenként forró ital
máskor meg hűtött
miközben megyek a kabátban
a kabát ujján kidugom a kezem
benne a pohár
megyek
az ital meg
az ital is megy
az ital szintje van hogy megközelíti a pohár peremét
esetenként meg is haladja
miközben megyek a kabátban
minek az ujja a csuklómig ér
a csuklóm folytatása meg pohárban ér véget
a pohárban ital mialatt megyek
menni szoktam
hol figyelve
hol figyelmetlenül
ha figyelmetlenül megyek
el-elbotladozom
a pohárral
a kabátban
minek az ujja elfedi csuklom
melegen tart a téli időben
mert kesztyűt azt nem hordok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.