Az ifi és a veterán találkozása (jav.)
- Á! Nem! - mondja Ifi, Veterán
versének olvasásakor.
- Ahhoz, hogy elhihessem
ezt egy egészen rendkívüli,
teljesen egyedien gondolkodó,
hiteles embernek kéne írnia,
amilyen minden 50 évben csak
egyszer születik!
Másnap a kocsmában
megpillantja a még sosem látott
Veteránt, de nem kell neki bemutatni
mert egy egészen rendkívüli,
teljesen egyedien gondolkodó,
hiteles ember áll előtte,
amilyen minden 52 évben csak
egyszer születik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.