A megélhetési válság begyûrûzése elõtti évek
már negyedik napja járom a pusztát
hálózsákkal növényhatározóval
hogy beszélhessek erről neked
ki át nem lépnéd a margók fonalát
már első nap nagyseggű németek értek be
sárosan és kimerülten rosszul
nyergelt lovakon
délutánonként rendesen elvert az eső
éjjelenként fáztam és mégsem ez a fontos
hanem a reggel-színű reggelek
amiket bérelt kancám hátáról láttam
mert közeleg immár a növények
és az állatok feltámadásának ideje
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.