Bársonyléptû csendben...
BÁRSONYLÉPTŰ CSENDBEN…
Szerelmemnek
Bársonyléptű csendben halkan szól a dal,
Bársonyléptű csenddel jő a diadal,
Bársonyléptű csendnek hallom jajszavát,
Bársonyléptű csenddel őrzöm éjszakát.
Bársonyléptű csenddel üzensz most nekem,
Bársonyléptű csenddel jő a Szerelem.
Bársonyléptű csodálatos vágyakon,
Bársonyléptű lepkepille szárnyakon,
Bársonyléptű halk szavaddal álmodom,
Bársonyléptű sima bőrű válladon
Szeretnék majd megpihenni Kedvesem,
Halkan súgni füledbe, hogy Szeretem.
Átölelném hófehérszín testedet,
Kacagnál és jeleznéd, hogy csók jöhet.
Mámorosan telne el az éjszakánk,
Bársonyléptű csend vigyázna majd reánk.
Bársonyléptű csend vezette tollamat,
Bársonyléptű csend őrizd majd álmomat.
Zirc, 2007. 10. 02
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.