-----------------------------
Sírok azokopn a régi verseken
Nem érdekel ki hallja meg
A szomszéd szopbában horkolnak alaszanak
Hajlanali 5: 16
Nem érdkel ki olvassa, csak te olvasd
Sírok azokon a régi verseken,
maiket te mondtál mindig
remegek a szavaktól
zokogok
mmég jó hogy üapa vett egy hárinmszázas cba papírzsebkendőt
itattak idegen emberek
sötét tömény itallal
részeg vagyok és kijózaínt a tudat hoyg nem vagy itt
utánad mennék nem merek
a távolság óriássá nagyít fel téged
nem érdekel ki hallja meg nyoszörgésemet
csak te halld meg kérlek
anyukám
nem vagy itt
tudom, hogy sosem leszel üket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.