Aprók
mamó fogai fürdőben pohárban
inkább bepisilek
segíts félni
körmök alatt nagy feketék
ott kell maradjanak
az fal csiganyál kőről zöld
télből nyár lesz ha rágom
ma este anya levágja
oviban ágyam van szerencsés helyen mintha mindig is azon mesterkedett volna láthassam a pókokat
tudva azt hogy pókokat bámulni murisabb
mint aludni
én szeretem a pókokat
szeplős dezsőt nem szeretem
verekedése nagy
ő is nagy
ijesztgetős kinyuvasztlak pocok ezt mondja
néha látom amikor alszom
szeretem bámulni a pókokat ezért tulajdonképpen
elmennek bezárnak kulccsal
kicsi szék ülj a nagy székre így leszel te apa
még rádteszem apa zokniját
azt játszom elmegyek bezárom kulccsal
kunkorítok neked pitypangból
nyelem a rosszat
kócolt szájjal
szembeszösszel
orrasárgal
ha leszel a barátom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.