Mikór én nyugovóra térek
Lehet emberek is ébrednek
Ilyenkó csak egyet kérek
Álmok legyetek jók,szépek
Halljátok meg, hogy félek
Lefekszem, de felis kélek?
Születnek s múlnak életek
Vajjon nyertesek vagy vesztesek
Maradjatok kékek örökre fellegek
Maradjanak a lelkek mindenkor éppek