Felajánlás
Azt a dolgot a legjobban sajnálom
Hogy kit szívből szeretek, megbántom
Szívemet szétveti a fájdalom
Bízakodom,hogy legy bocsánatom
Sorsomat s szívemet kezedbe ajánlom
Döntésed elfogadom, bár milyen erős a fájdalom
Kívánom maradj reggelem s nappalom
Nagyon szeretlek édes angyalom
Eszedbe esetleg megmarad e majom
Ha majd üres lesz nélküled minden napom
Kinjaimat
igérem igyekszem, s elhagyom
Mert szeretlek téged egyetlen Manóm
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.