A cigi
A dohányzás csak rossz pótcselekvés
Ki lekarja rakni sajna igen kevés
Nem kivánatos a hatásra való ráébredés
Mert ennek vége a fájdalmas és biztos elmenés
Ha nem gyújtasz rá, jön a pangás
A tüdőben ott a kátrány lerakódás
Ha a népnek kell a füstbe való belehalás
Hát tessék a lehetőség erre a bagózás
Adott a bűzrúdról való leszokás
Inkább jöjjön helyette a helyes táplálkozás
Kellene az utód, a teljes és helyes szaporodás
Gondolkodj, nem szükséges a helytelen besorolás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.