hajnali hódolat
Jó reggelt Kedves Móni nevű rózsaszál
Ki a boldogság záporára várdogál
Reméli, hogy a szerelem angyala reászáll
És vágyainak szirmaiban pompásan nyildogál
Egyszer szíved kulcsosa eljön és megtalál
Legyen időben, mielőtt még elhervadnál
Füledben majdan a szerelem méhének hangja száll
És szemeidből örömödnek könnye csordogál
Büszke leszel magadra, mert megtaláltad azt kit vártál
Nem bánsz semmit, mit addig kipróbáltál
Imára kulcsolod majd mível addig dolgoztál
Arra kéred az égieket : Ne vigyétek el kit kaptál
Fejedben a kérdés mindig ott motoszkál
Élet mi az oka, hogy engem eddig kinoztál?
De benned lesz,hogy valamelyest kárpótoltál
Köszönöm életed, anyám ki a világra hoztál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.