barát
Eme kapcsolat,mely két ember közt lészen
Társad s támaszod vagyok mindenben és te nékem
Érjen az életben jó vagy esetleg bármilyen szégyen
Te vagy kinek ezt elmondom és megis beszélem
A barát ki kitart a másikért egy egész életen
Fontosak vagyunk egymásnak, jó ez,mert félthetem
Számíthatsz rá egész nap, reggelen és éjjelen
De az érzés bennünk van : az élet mulandó és elveszíthetem
Segíts, ha tudsz tetteidben és esetleg lényedben
Jó, hogy van, őrzi mindig lelkem és szívem
Melletted van a boldog és nehéz percekben
Kérlrk legalább ő maradjon meg teremtő Istenem
Lehessen valaki ki segít kilehelt, kifacsart lelkemen
Lehet ezen ember lesz ki igazítja majd szemfedelem
Gyászol majd és búcsúztat szívből jövő könnyeiben
Emlékemet őrzi és ápolja, ha majd fent leszek nálad Mesterem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.