NŐK…Ti nők, Istenadta csodák
Döntse már el valaki, angyalok, vagy banyák
Mondjátok meg többet tudók! Mért’ imádjuk Őket?
Miért tartjuk fontosabbnak magunknál a Nőket
„Keresd a Nőt” mondja bölcsen a francia
Háborúnak, békének, mindig Ő az oka
Lányok, Hölgyek, Nők, Asszonyok milliárdjai
Isten legszebb titokzatos találmányai