Városok hangulata
Egy város hangulata, varázsa
Messze túlmutat a turisztikai ,
Szociális élmények és helyszínek keresésében.
Ha rájövünk, hogy
A kis utcák,
A málladozó házfalak,
A kis teázók lassú melankóliája,
Az eső utáni macskaköves terek felszálló, párás aromája,
A szobrok,
A fák,
A templomok
Anyaga, lelke, spiritusza
Az igazi élmény,
Akkor jó úton járunk.
Brüsszel, 2002.10.18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.