légy szigorú magamhoz
voltak életemnek olyan pillanatai
amikor szigorúbbak voltak velem
mint mással
voltak olyanok is amikor
velem voltak elnézőbbek
mint mással
de lehetek-e szigorúbb magammal
mint mással
és lehet-e más szigorúbb mással
mint önmagával
lehetek-e én szigorúbb mással
mint magammal
és lehetsz-e te szigorúbb velünk
mint mással vagy önmagaddal
légy szigorú velem csakúgy mint mással
légy szigorú velem
mint magaddal
mással
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.