iszom minden mozdulatot.
fények, hang, csönd, arcok. mintha halkan beszélne. lassan forog.
egyre közelebb vagyok.
kimaradt sor.
néha kiszáll az idő. távolodik.
már nem kell levennem a zenét sem. finom arcélén láthatatlan vezet.
a lent is már fenn, testen múlt idő.
szép. végül nyitott ajtó. bezár. valóban csodában vagyok.