kolónia
ahol elválik a folyó
partra ér az első
hajlik de másként az árnyék
a föld szóra nyílik a fák szóra nyílnak a bogarak éppúgy
az alkonnyal egyre sötétebben összekapaszkodnak
és gallyat hordanak
összekapaszkodnak a kiáltozásukkal is
összekapaszkodnak a tűz körül éneklik
a dalokat és mesélik a történeteket
dalaik e más ritmus szerint
történetüket a hely átszövi
hitük újra kel a reggeli zsongással
imáikban a táj s amit régről meghagy
kitapasztalják egymást az állatokkal
egymást a fákkal
egymást a kövekkel
egymást ott eresztik el
ahol elválik a folyó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.