Tüzet kéne rakni
Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
hogy melegednének az emberek,
írta a fiatal költő, nyilvánvalóan az
ilyen sorokért tartotta AKKOR
Tersánszky fűzfapoétának,
mert csak az írhat le ilyen buta mondatokat.
Ma az emberek sokkal okosabbak,
tűzvédelmi alapismereteik is vannak,
tudják hát, hogy a nagy tűz veszélyes,
könnyen lehet belőle olyan erdőtűz mint
Amerikában, amit aztán nem lehet eloltani.
Nálunk kisebbek ugyan az erdők,
de közel sincs annyi tűzoltó,
hadsereg sincs már, csak profi,
annak a szakértelme pedig másra kell,
nem lehet az adófizetők pénzét pocsékolni.
Teljesen világos tehát, hogy a
felvetett gondolat ordító ostobaság,
és ilyen nagy tüzet, a
fent említett okok miatt,
még szóbahozni sem érdemes.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.