Minden nap
Minden nap eleget teszünk.
Ha kell, ha nem, csak felkelünk.
Várjuk a szabott porciót,
mit a szűkös lét hogy kirótt.
Nyöglődve bár, de gondtalan,
reménysugár itt hontalan.
Ezernyi álom fesztelen,
riasztó, nagy távolsága,
meztelen, szép valósága,
csaknem őrületbe kerget,
mindaddig, míg meg nem bánja.
Reménytelen is eljátssza,
nagyzolja kis értékeket,
kinagyítja szép képeket,
megmutatja a világnak,
semmi baja a családnak,
semmi baja, csak az álom
van messze a valóságtól.
Minden reggel eleget tesz,
felkel, mitöbb, egyebet tesz.
Gondtalan a napok tárja,
úgy gondolja, fene bánja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.