Eltévedt hold
A tél teszi ezt velem? Vagy
csak annyi történt, hogy
rosszul számították ki a
röppályámat, esetleg eltérített
egy csillagközi zápor,
meteoritdarabka szorult a
bordáim közé, és most nem a
megfelelő bolygó körül keringek?
A tél teszi ezt velem, hogy
emigránsnak érzem magam
a saját életemben? (Itt
legalább magyarul beszélnek,
hát nem panaszkodom.)
Mint egy hetek óta fűtetlen
lakás, várom, hogy lassan
átmelegedjek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Parnasszus, 2003. 1.