semmise
Arra sincs joga, hogy vízszintesen nézzen.
Le, oda le, oda igen, oda nézhet!
...eget nézni, minek? Ottan úgy sincs semmise!
Szokták volt mondogatni: Kis mise, nagy mise...
Ne várjál segítséget, úgy sem ad senkise.
Ragaszkodj a valósághoz,
abból lesz a semmise.
Osztd be szépen , takarosan,
ne szűkőlködj semmiben,
ne szenvedjél oly sok hiányt!
S higgyél végre...
De miben?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.