xenofóbiáról, csak didaktikusan
amikor 12 évesen először mondtam anyunak
zsidózós viccet amit aznap hallottam az iskolában
azt mondta ne nevessek mert félig én is zsidó vagyok
amikor a kisfiam először mesélt nekem cigányozós
viccet amit aznap hallott elmondtam neki hogy ne
nevessen mert félig ő is cigány. amikor az unokám
elmondta a fiamnak az első négerezős viccet amit
hallott a fiam azt mondta ne nevessen mert félig
ő is néger. amikor az unokámnak elmesélte a
dédunokám az első magyarozós viccet amit hallott
az unokám azt mondta a dédunokámnak ne nevessen
mert félig ő is magyar. pedig ezen már csak nevetni lehet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.