Ma lennél harmincnégy éves
MA LENNÉL HARMINCNÉGY ÉVES
Kislányomra emlékezve
Gyászomnak sötét felhője nem akar elszállni,
Fájó emlékeiddel fogok örökre hálni
Mert nem tudom felfogni, hogy már nem vagy mellettem,
Drága Szeretett vérem, Kicsi lányom-Mónikám Kis Szentem.
Egy éve még ilyenkor vívtad súlyos harcodat,
Nem akartad feladni elképzelt álmaidat
Hogy egyszer majd gyermekeidet Látod felnőni,
Árnyékukban élni unokáidat nevelni.
Álmaid elszálltak éltednek fonala szakadt,
Örökre ott pihensz már virágos sírhant alatt.
Könnyeim hullanak mikor a fejfádra nézek,
Soha nem tudlak feledni Tégedet míg élek.
Zirc, 2007. 06. 20
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.