Ajándékozz jegesmacit
30 kupakért a tiéd a világ, na azért az nem
de majdnem, a medve az tuti meg az üveg
Coca -Cola a kezében.
Csak úgy ingyen nem adják, mint semmit sem
mert mivé lenne a világ, ha ingyen
jegesmedve invázió lepné el.
Azok az átkozott medvék mindenhol
ott lennének...
A boltban, maikor a reggelimet veszem
a vén banya helyén. Jól mutatna.
Azt hiszem szívesebben vennék pogácsát
fánkot meg ilyeneket, egy pirossálasjegesmedvétől.
Vagy éppen a vonaton a mozdonyvezető
helyett. Vajon a jegesmedvék tudnak vonatot vezetni?
Vagy az elnöki széknem? Persze részrehajlás nélkül
fehér sálban vagy gyásznapokon feketében.
Építhetnének autópályát, vagy Új kórházakat
de legelőször is új sínpárokat, hogy ez a szar vonat ne
rázzon ennyire és normálisan tudjak
írni.
Rendezhetnének TV műsort, legalább lenne mit nézni.
Kósza gondolat.
Ott lennének mondjuk a kocsmában
mikor rövidemet kérem csak, mocskos
slkoholbűzös bundában, cafrangos sálban, persze
a kezükben kóla helyett sör
a szájban meg egy cigi.
A maci univerzális.
észre se vesszük és már a szobánkban
terpeszkedik.
Valami mód sármos is, olyan, mint a
Brad Pitt, mert minden nő ofa van érte.
CSak úgy lenyülja az ember menyasszonyát és kész.
Csodamacijegesmaci30kupakért.
Bár így elgondolkodva, mégis van valami
ebben a kőlát vedelő jegesben.
Végig ott oson mögötted minden nap és amikor
a medve invázió beborít minket
Nem teszünk semmit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Szerelemben Dionûszosszal