Rezgések és hullámok-Fizika II.-
Nehéz nyelvem húscafat a számban
nemjósemmire darabvacak
erekszőtte vértől lüktető szövet
mit ha leforrázok ízlelni sem
képes csak himbálózik ide-oda
fel és le szájpadlás, fogak
kanyarodik csücsörödik
izeg-mozog, mint a nyugtalan
csecsemő hangfoszlányokból
szavakat formál, közvetíteni
akar minden gondolatot ami
tudatomból tör előre a
másik oldalról serényen
próbálkozik egyre erőtlenebbül
mintha tudná ez hasztalan és
kevés.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Szerelemben Dionüszosszal