Jakab Levente
Barabás
Nagy lélegzetet vesz
és csöndben marad.
Alkonyul,este kocsma,
majd csöndben marad.
Zene,dallam,kis víz,
ezért csöndben marad.
Hozzászólnak,felráznák,
ő csöndben marad.
Haza,háború,béke,Mr.Globalizáció,
a világmindenség kér tőle segítséget,
elégeti,amit mondott
s megint csöndben marad.
Eljön,megölik,kiáltása
a bűnösben visszhangzik
elönti anyját a föld.
Csöndben marad.
Részegen lecsapja a biztosítékot
"Bihály bazdmeg beteg!"
és végre megszólalt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|