anya, azon gondolkoztam
mivel huzhatom ki magam
a virág vásárlás alól. hiszen
olyan sablonos. azon töröm
nagyon. pedig lehet jobban
örülnél egy sima, mezei, egzakt
csokor virágnak, mint
akármilyen lehangoló írásnak
a virág híányáról. mégis
veszek valamit, azt hiszem
ezt meg, célját vesztve
félbehagyom itt