Pixy hívó dala
egyedül fekszem, bánat és vágy tép
élesen villan fejemben a kép
túl valódi vagy, hogy emlék legyél
hívlak téged tündér, légy ma újra enyém
ma ismét szeretőd leszek teljesen
csak csókolj, csókolj megint és újra kedvesem
ölelj át, had égjem meg tüzedben
engedj magadhoz ezen az éjjelen
leszek ma az estéd, leszek takaród
leszek lágy szellő az arcodon, ha akarod
leszek ruhádban futó selyemszál
leszek kísértés, mely beléd száll
leszek a gondolat, mely megzavar
leszek a bűntudat, mely felkavar
leszek estéd, leszek ágyad
leszek a forróság,mely belőled árad
leszek szeretőd, kit senki se láthat
leszek a hajnal, és leszek a bánat
mely egyedül tör majd rám másnap...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.