Halottam ahogy a villamos végigzörög
ott ültem melletted
beburkolóztál egy adag nem mondok semmibe
úgy próbáltalak kihajtogatni
mint egy összegyűrt bevásárló cédulát
aztán felálltál
nem láttam tőled a lámpaoszlopon
azt a repedést
amit eddig bámultam
végérvényesen eltakartad azt a valamit előlem
és nekem a leghalványabb mozdulat sem adódott
hogy változtassak ezen
szólni pedig már rég nem szóltam hozzád