Elvettétek
mit írhatnék ami jó
jó csak az lehet már
ami ellentmond
és nem alkalmazkodik
de ti megloptatok
igen te aki versem olvasod
te zártál korokba körökbe
eszmei börtönökbe
nem engedsz ki onnan
mondod hogy ó ma
ez unalmas nóta
esetleg szimbolista
nincs szabály
mi ellen lázadnál?
arcodat sem hűti rács
Foglárt ide! kiáltsz
bár csattanna karodon lánc
dalod maga lenne a nevető gyász
de káromolni se tudsz már
leköp az utolsó svihák
Mi ebbe a művészet? kérdezed
és ezt már te sem értheted
Csak könnyeket keresel
nem szavakat
merényletet követsz el
és ezek hallgatnak
siratod a szabadságot
édes álmot,a börtön adta
és átkozod a korláttalanságot
ez cellád maga!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.