A vadászható állatok
A vadászható állatok
száma megfogyatkozott.
Inkább piacra megyünk.
Kerül krumpli és karfiol.
Nem, répa nem kell,
van otthon mert otthonunk
is van. Egy üveg savanyúság még.
És ha már itt vagyunk:
kannás bor, cigaretta.
Később levest főzöl a gőzben
gyöngyöző homlokod bámulom.
Egy csepp szédülve lezuhan.
Vasárnapi ebéd. Szeretkezés.
Szépen sorban. Végül melleidet
figyelem. Ezeket a kiismerhetetlen,
szemérmetlen, furcsa állatokat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Kortárs, 2004/11