KÖZÉRDEKÛ ÖNZÉS
Feloldódott közhangulat
Önmagának mutat utat
Merre meneteljen
Csurig cseppen, neki lehet
Kikönyököl életteret
Csak magának kelljen
Habzsi-dőzsi áldumákkal
Alkohollal, fűvel, mákkal
Zabáltatja máris
Magát. Hozott szóvivőkkel
Magán hívő Ego szökell,
Tolul, lüktető kis
Kétes tétek, vérsetétek
Elfojtott felköhögések
Ragyás vágyak hátán
Csimpaszkodó pimasz piszkok
Áldott átkok, szűrt szitokszók
Utcasarki sátán
Ficsúr pofát felcserélő
Vízbefojtó tűznyelőcső
Harántcsíkolt móka
Ölőcsíra hordozók bújt
Árkaiban jó nagy felbújt
Ora et labora
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Oldalhorda