Optimista szürke
Nem biztos, hogy szürkén élem életem
Magam csináltam, mindig újra kezdhetem
Nekem a szürke is vidám szinkavalkád
Amit Neked mondok, szürkén is hatnak Rád
Nekem a fogyó idő az eljövő jövő
Minden kis mozdulatom a célra törő
Barbár gondolat bennem a tegnap holnapja
Az élet szülte, nincs se anyja, se apja
Fehér az élet, a fekete a halál
A két szín keveredve most megtalál
A szürke színekben benne van az élet
Kettőnk jövője vidám szürkében éled
A szürke szín ezernyi árnyalatát kapom
Ha Veled töltöm minden percem, órám, napom
Csapongó gondolat és túlfűtött érzelem
Szivárványszínű szürke, ha Veled vétkezem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.