Ciklikus
még nyár vagyunk kicsit
nadrág alatt torzóba térdig
szorít a lesodort combharisnya
semmi sem az de úgy maradva
bármit álmodnánk kéthavonta
sodornám tovább ébredésig
szigorú térd alatt megállni
lázas lennénk fejben éjjelente
négy kézzel sodorva nézve szembe
lehetne mondjuk kéthetente
én ébren te alszol megfordítva
combtól térdig le nem téphető
hálósan nyúló szaténszalonba
őrölnénk bokáig két malomba
tarthatnánk ügyelet kétnaponta
- nő -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.