van nekem egy
2007 02 24
(egy nem túl sikerült versikém
van nekem egy ördögöcském
csak az enyém
emberevő
ízlelget minden húst
mígnem kihány
könnyed látványtervező
szerre egyszerre mikor hogy
néha megvacsorálgat velük
elbeszélget mint kopótárs
mint bérlőtárs
vagy mint cinkostárs
ülök a padon szédelegve
hogy megkottyant
s boncolgatom kinek kivel s hogy
illik
illemhely külön
angyalóvhely
napon szárítgatom a tégelyt
összesűrítem a tegnapot holnapot
s benne áztatom a lapot
színek elfolyva
tócsa ki
ékezet marad
szeretem-e én a napot
havat s papot
mehetek-e rollniba
tégelyt lopni
s lehetek-e őszinte szerető
helyett megnősülni ördögöcskét
csókolgatni
üdv paradicsom
ki lom
kilop
hamupipőke cipőjét fényesíti
ki lom
kilóm
kivel
el
s mondd ördögöcske
szeretsz-e igazán szeretni
rózsaszirmot angyalszirmot
tenyeredbe venni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.