Semmi baj
Nincs semmi baj, ha egy napig tudok
nyugodtan ülni, szinte boldogan...
Nem jut eszembe semmi érdekes,
és nem tudom, hogy akkor most mi van...
S hogy mégis mit csinálok egy napig,
miért hiszem azt, hogy kibírhatom,
hogy mikor hagyom abba az egészet,
azt egész egyszerűen nem tudom –
csak ülök iit már szinte boldogan,
s véletlenül most éppen egyedül:
hogy tényleg semmi baj nincs egy napig,
az egy nap alatt úgyis kiderül...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Két szék között (Pozsony, 2005)
Kiadó: Kalligram