Akarj!
Sistergő lángodba botoltam,
nyaldosott rózsaszín nyelved,
szívem megébredt nyomodban,
és magamra öltöttem tested.
Parázsló méhedben éledek,
meghőkölt egyhangú sorsom,
rám omló meleged élvezem,
akarj, hogy iszkoljon gondod!
Akarj, és repülj míg tart a kék!
Még az életet harapnunk kell!
Vakon érezd meg, hogy mi a szép.
Mi az, mi szárny nélkül égbe emel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: vallomás (, 2007)
Kiadó: sermûller