Hardcore
Izmaiban véres harapás. Szelet.
Vételező és akrobata. Strassz.
Él még egy frigid élmény benne, de
bármikor elszabadul már. Démoni
nőtlen. Szíve is állat. Kő és
csonttemető, meg vérgranulátum.
A krizoprász fényű iszonyatszem
krétai sírját nyújtja a rendelet.
Nem baj. Már belenyomtam amúgy is a
poklát izzó észsavaimból
lávabeton harcunkba. Az arca.
Nektár-szín nihilista. Topáz. Pirit.
Hardcore véres eső vagy fénycsapadék
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Alt Control Del (Budapest, 1998)
Kiadó: Kortárs