A HIÁNY. A VÁGY ITT–
avagy: Most varrni szerettem volna.
2002 augusztus 10
Most mackóról írnék
mert mackóval
vagyok
de mackó most messze van
valahol összegubancolva
velem.
Messze vagyok én is
vele
s én mégis itt
vagyok.
Várom amire mindig
vágytam —–
itt is.
Pedig most
itt vagyok
és innen vágyok arra
amire onnan
vágytam.
Mikor itt vannak
éppen akkor nem veszem
észre
innen.
Itt együtt velünk.
Azt hittem hogy csak onnan érzem a vágyat.
Most megyek
a kaput bezárom
ahogy maci
mondta ––
engedelmesen
mert ő most lefekszik
––mondta
engedelmesen.
Csenddel vagyunk
ketten
a tévének sincs
hangja
szeme is lehunyva
néha.
Az üresség is velünk várva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.