Te
Amíg nem ismertelek, múltam rózsáit rágtam.
Próbáltam tetten érni mit rontottam, de sosem volt bátorságom,
csak vágyam.
Neked semmit sem hoztam, kezemben semmi nincsen, de
Szívem-lelkem tele van szerelemmel, neked tartozom köszönettel.
Megtört arcom ráncaiba véste, neved kezdőbetűit az élet és én
örökké szeretni foglak, míg élek!
S ha elalszanak majd bennem a gondolatok…eljön apám és kézen fog,
S ha ott fenn megkérdezik: Lányom megérte?
A te neved suttogom akkor és földig hajolok a szélbe…!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.