Ökonómia
kizárólag biot s csak ami tavi-járt
a gyeptéglák alá ültessünk kaviárt
gyökeret ver alant (nem az a zöld ebi)
részlet csupán: porcos vagy csontos költ-e ki
öntözzük serényen, tesz róla a desztvíz
egy tőről fakadón lesz kilenc vagy lesz tíz
a hal kétoldali áramvonulata
energianyerő földiautomata
ezüstpikkely bőre friss nemesfémforrás
teste oxigénzsák (nem fulladt meg Jónás)
léghólyagból airbag, legitimáció
istenszabadalom s pokoltornáci jó
eszenciát minden csontjaritkás főnek
csíráztassunk szálkát: kalciumfák nőnek
ózonlyukra pajzsot kopoltyúfedőből
UVgyilkos páncél, napkrém-térerő dől
mind közömbös inger teleszubjektívvel
jövő panoráma nyitott szívvel ível
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.