Szíved mélye
Hogy szíved mélye mit rejt,
oly’ rég tudom.
- Apró fényes gyöngyöket,
ezüstszelencébe búvó
reményt, ki nem mondott
vágyaidat, meghúzódva
csalfaságot, némán tűrő
rongyos évet, ébredező
szerelmet, s kesernyés
szerelmedet. - Hazug fázós
vad vitát, nyitott szemű
éjszakát, megvásárolt
ölelést, s egy óceánt, hogy
felette szabadon szállhass,
szippantsd a végtelen illatát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Szíved mélye