Budapesti morze
Tititi titkoshely tititi
terem-e városmély terein
van-e az árkádok falain
akad-e függőgang zugain
Tititti búvóhely tititi
ligeti ősfáknál ha lelem
hunyadi művár–úr neveti
kicsahol árnyékból ölebe
Fák árnyán kicsi pad lány vár rám
Hajdan tó leheli staccaton
Tűzkeblű Citere megpendül
Zuglóban fejemet ráhajtom
Rakpartunk lehet-e titkos hely
Éjfénycsík cölöpök ingatják
Csorbult szép köveken áthajlok
és by night B city ránk pillog
Tititi titkoshely tititi
Budai kiskocsmám se titok
tucata spriccert ott megiszok
hiszed-e szénsavgömbbe bujok
Tititi titkoshelyt keresek
ahova tátátá mehetek
Kirakat emberként köruton
tititi titkoshely lebukom…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.