Nem bízom az informatikusokban
Nem bízom az informatikusokban.
Csak ülnek a gép előtt,
és mindenféle kétes információt
szívnak magukba az internetről.
Úgy csinálnak, mint akik kinnrekedtek,
miközben voltaképp bennrekedtek.
Virtuózan virtuálisak.
Nem bízom bennük.
Azt gondolják, övék a világ,
és én is azt gondolom.
Pedig nem is tudják, hogy mit tudnak.
Pedig nem is tudom, hogyan tudják, amit tudnak,
hogy élnek-e és majd halnak-e egyáltalán.
Azt tudom, hogy esznek és sört isznak gyakran.
A szemükben titkokat koncentrálnak,
és amikor rám néznek,
az olyan, mintha a halál nézne rám.
Nem bízom az informatikusokban.
Akkor már sokkal inkább
a kvantumfizikusokban.
Az informatikában (mint a matematikában)
egyszerűen semmi nincs,
ami reményre adhat okot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.