Delete
Az időt, amire a legnagyobb szükségem volt,
nem adtad soha.
Megmutattam a lényeget:
hogy eltűnhet a Hold,
a denevéreket a Rákóczi út felett.
Hogy ez mind valóság lehet.
Nem kellett.
Neked kevés a tárgyad,
nekem meg sok kicsi van.
A felét ki kéne dobni.
Vagy legalább két részre osztani:
testet és lelket kéne szétválasztani.
lomtalanítás nekem
játszóház neked.
És ha majd a szex vagy a halál
kerül sorra,
befogom a szemed.
De az már nem számít érintésnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.