üres gyomrom ég
fejem tompán zúg
foszló ősi igék
kínja mellberúg
nem bírom elég
ereimben szél suhog
színezüst csontom puhán
elfolyt sárga folt vagyok
a lét fehér ruháján
ősz hajamban csillagok
dalolnak éneket
talán még álmodom
hogy már felébredek
vagy mi ez - nem tudom