Playlist
Hangulat voltam, semmi más.
Megfogtalak, mint lassú popszám,
ami kicsit hosszabb, mint szokás.
Talán négy perc vagy öt.
Nem vagy már sehol.
Az üres szobában még szól
a playlist a lejátszóból,
üvölt utánad Gloria Gaynor,
hogy I will survive!
Ha másért nem: dacból.
Végül elhallgat vagy megakad,
és semlegessé válik, mint az üres szoba,
amiben megpenészedik a tegnapi tea,
amit mindketten csak félig ittunk meg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.