ősz szakállú gyíkok
nyálas hányadékot
fröccsentenek elém
hogy finomat egyek
már nem is szorongok
csak undor-áldozott
lelkem szakadt belém
szememben döglegyek
lárvái rágcsálnak
agyamat is féreg
emészti halálnak
s elhiszem így a jó
földön élni méreg
- hallucináció